A vízhűtéses csavarkompresszorok tervezési, gyártási, és üzemeltetési sajátosságából adódóan garantáltan, és folyamatosan, a beszívott levegőhöz képest is nagyságrendekkel tisztább, és garantáltan olajmentes levegőt biztosítanak a legmodernebb alkalmazott technológiák által.

A kompresszor a konstrukciójából adódóan nem tartalmaz semmilyen olaj jellegű kenőanyagot, így a kompresszorból nem tud semmilyen olajos jellegű szennyeződés kerülni az azokból kikerülő sűrített levegőbe. És miután nincs olaj a kompresszorban, nem létezik olyan havária esemény sem, amelynek kapcsán ilyen jellegű szennyeződés kerülhetne a kompresszorokból kikerülő sűrített levegőbe.

Amennyiben a kompresszor által beszívott, és komprimált levegőben olaj, vagy egyéb idegen szennyeződés mutatható ki, annak a szennyeződésnek a mértéke garantáltan a töredékére csökken a levegőszűrő, a vízkenés, és a használt leválasztó szűrők nagyfokú hatékonysága miatt.

A hűtésre használt víz a közüzemi vízhálózatból kerül egy fixen a kompresszorokba épített reverse osmosis szűrőn, és egy aktívszén szűrőn keresztül a sűrítőrendszerbe, ahol zárt rendszerben kering a speciális csapágyazással ellátott sűrítőn, a hűtőn és a rendszer leválasztó szűrőin keresztül, de a szűrőrendszeren keresztül biztosított frissvíz utánpótlással folyamatosan cserélődik is. Ez rendszer biztosítja, hogy a sűrítő, és a sűrítőből kikerülő levegő garantáltan kevesebb szennyeződés tartalmaz, mit a beszívott levegő.

A kompresszor által biztosított sűrített levegő, deklaráltan, és ellenőrzötten megfelel az ISO 8573-1 szabványban szigorúan előírtak figyelembevételével az olajmentes besorolásnak.

Az olajmentes csavarkompresszorok használatának komoly jelentősége azon iparágakban van, gyógyszeripar, élelmiszeripar, textilipar, elektronika, ahol nem lehet kockáztatni a sűrítettlevegőben megjelenő olajtartalmat. Ezen kompresszorok garantáltan mindig 100%-ban olajmentes sűrítettlevegőt biztosítanak az ISO 8573-1 (2010) tanúsítványnak megfelelően, amelyben a Zero osztály képviseli a legmagasabb szintű levegőtisztaságot.

Az olajkenéses kompresszorokhoz képest nem csak az olajmentesség kockázati tényezőjével nem kell az üzemeltetésnél számolni, hanem az olajos kompresszorok által előállított sűritettlevegő utólagos magas tisztítási, szűrési költségektől is mentesül az üzemeltető.

A kompresszorok folyamatos fejlesztésének következtében ezek a berendezések gazdaságos, és környezetbarát módon üzemeltethetőek.

– Teljesen olajmentesek

– Szárítóval is lehetnek egybeépítettek, így jobb a levegőminőség, és védettebb a léghálózat a korróziótól.

– Közvetlen hajtású a sűrítő, ami nagyobb energiahatékonysággal és üzembiztonsággal jár.

– A grafikus kijelző lehetővé teszi a kompresszor folyamatainak teljes, és könnyű, akár távoli kontrollját az ICONS-al.

– Súrlódásmentes hydrodinamikus csapágyak tiszta szűr kenőanyaggal kenve.

– A berendezés tartós, rozsdamentes alkatrészekből készül.

MARK WIS20V A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS20VT A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS25V A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS25VT A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS30V A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS30VT A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS40V A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS40VT A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS50V A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS50VT A 13 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS60T A 10 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés

MARK WIS60T A 7,5 CE 400 50

Bruttó ár: Megtekinkés